Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria)

Skåne län

Information

Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria) finns. I Ängelholm så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria) tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria) har haft sedan 1997-01-01. Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria) har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria) så kan ni göra det genom att skicka er post till Nordanvindsg. 5 F, 262 42, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-15845.

Ängelholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria) har idag 969624-6108 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria)

Restaurang.

I Serifes Krog Kommanditbolag (Kirris Pizzeria) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kücükerman, Serdar som är född 1979 och har titeln Komplementär, Kücükerman, Serife som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare, .