ProAcc Handelsbolag

Skåne län

Information

ProAcc Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där ProAcc Handelsbolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. ProAcc Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. ProAcc Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ProAcc Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Thorslundsg. 6, 262 33, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-82755.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

ProAcc Handelsbolag har idag 969624-2826 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Jerker Persson och Suzanne Persson var för sig. är den som för stunden ansvarar för ProAcc Handelsbolag

Konsultverksamhet inom redovisningsområdet såsom redovisning, bokslut samt deklaration.

I ProAcc Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Mats Jerker som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Persson, Åse Suzanne som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .