Lyngemark Technology Handelsbolag

Skåne län

Information

969618-1339 är organisationsnummer för bolaget Lyngemark Technology Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lyngemark Technology Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som Lyngemark Technology Handelsbolag finns i.

Lyngemark Technology Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-09-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lyngemark Technology Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Lyngemark Technology Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Lyngemark Technology Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Lyngemark Technology Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-15688 eller genom brev på följande adress:
Mov. 10, 260 83, Vejbystrand

Konstruktion, byggnation och försäljning av såväl data- och automationskomponenter som kompletta system.

Det finns olika personer som har en koppling med Lyngemark Technology Handelsbolag och det är Lyngemark, Carl Åke Jonas som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Lyngemark, Hanna Birgitta som är född 1973 och har titeln Bolagsman,