Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag

Skåne län

Information

Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag har haft sedan 1995-01-01. Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 23, 262 32, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-12700.

Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag har idag 969615-5911 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Stefan Kollenman. är den som för stunden ansvarar för Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag

hotellverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Hotell Continental i Ängelholm Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kollenman, Stefan Zbigniew som är född 1945 och har titeln Komplementär, Kollenman, Romualda som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .