Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag

Skåne län

Information

Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag är ett bolag som finns i Ängelholm. I Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Montan, Kerstin Gunilla som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Montan, Sven Magnus som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag på telefon .

Utövar sjukgymnastik

Idag är Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Montans Sjukgymnastik Gunilla och Sven Montan Handelsbolag har 939400-2175 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.