Musikhuset Kommanditbolag

Skåne län

Information

Musikhuset Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Musikhuset Kommanditbolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Musikhuset Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Musikhuset Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Musikhuset Kommanditbolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Musikhuset Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Erikslund, 262 96, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0586-43330.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Musikhuset Kommanditbolag har idag 916768-6394 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Musikhuset Kommanditbolag

Verksamhet inom musikbranschen

I Musikhuset Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aktiebolaget Kvinnaböske Musik som är född och har titeln Komplementär, Andersson, Hans Olle Lennart som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, Valsverket Produktion Degerfors AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .