JEIDA Handelsbolag

Skåne län

Information

916753-8504 är organisationsnummer för verksamheten JEIDA Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JEIDA Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som JEIDA Handelsbolag finns i.

JEIDA Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-09-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JEIDA Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

JEIDA Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för JEIDA Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med JEIDA Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-13401 eller genom brev på följande adress:
Utmarksv. 42, 262 53, Ängelholm

Uppfördning, försäljning, uthyrning och tävling med travhästar samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med JEIDA Handelsbolag och det är Bengtsson, Irene Hilda Maria som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Bolagsman,