BOSMED Handelsbolag

Skåne län

Information

916752-9784 är organisationsnummer för verksamheten BOSMED Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BOSMED Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som BOSMED Handelsbolag finns i.

BOSMED Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-11-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BOSMED Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BOSMED Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för BOSMED Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med BOSMED Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-14131 eller genom brev på följande adress:
Danielslundsg. 28, 262 33, Ängelholm

Medicinsk konsultverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med BOSMED Handelsbolag och det är Bosson, Lars Svante Walfrid som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Fredborg Bosson, Eva Kristin som är född 1950 och har titeln Bolagsman,