Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag

Skåne län

Information

916751-3069 är organisationsnummer för verksamheten Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag finns i.

Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-04-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas Larsén, Hjördis Margret

Vill ni komma i kontakt med Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-430635 eller genom brev på följande adress:
Ljunggårdsleden 2, 266 33, Munka-ljungby

Bokförings-, data- och deklarationsarbete och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Bokföringstjänst i Munka Ljungby Handelsbolag och det är Larsén, Hjördis Margret som är född 1949 och har titeln Bolagsman, STALLBACKARNA Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman,