Kennar Technics Handelsbolag

Skåne län

Information

916550-0787 är organisationsnummer för bolaget Kennar Technics Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kennar Technics Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som Kennar Technics Handelsbolag finns i.

Kennar Technics Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-08-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kennar Technics Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kennar Technics Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Kennar Technics Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Slight.

Vill ni komma i kontakt med Kennar Technics Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-454400 eller genom brev på följande adress:
Tyrebyttev. 121, 266 91, Munka-ljungby

Export av samt handel med industrianläggningar m m samt konsultverksamhet inom området.

Det finns olika personer som har en koppling med Kennar Technics Handelsbolag och det är Slight, John Hume Templeton som är född 1946 och har titeln Bolagsman,