NEEO Handelsbolag

Skåne län

Information

916536-6536 är organisationsnummer för företaget NEEO Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NEEO Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som NEEO Handelsbolag finns i.

NEEO Handelsbolag har varit registrerat sedan 1984-01-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för NEEO Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

NEEO Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för NEEO Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med NEEO Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-19666 eller genom brev på följande adress:
Blåklintsv. 35, 262 65, Ängelholm

Försäljning av möbler samt kemisk-tekniska artiklar

Det finns olika personer som har en koppling med NEEO Handelsbolag och det är Nelson, Eva Margareta Nilsdotter som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Nelson, Nils Erik Georg som är född 1955 och har titeln Bolagsman,