Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag

Skåne län

Information

916431-0345 är organisationsnummer för verksamheten Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag finns i.

Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag har varit registrerat sedan 1972-12-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag är följande:
; Föreningen tecknas av Gösta Johansson ensam.

Vill ni komma i kontakt med Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-454358 eller genom brev på följande adress:
Hjärnarpsv. 25, 266 75, Hjärnarp

Jordbruksrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Jordbruksbolaget Gösta o Bodil Johansson Handelsbolag och det är Johansson, Inga Bodil som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Johansson, Nils Gösta som är född 1938 och har titeln Bolagsman,