Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson

Skåne län

Information

916430-9859 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ängelholm som är den kommunen som Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson finns i.

Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson har varit registrerat sedan 1975-05-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson så kan ni göra det på telefon genom 0431-430140 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 26, 266 33, Munka-ljungby

Lantbruksrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Karl-Gustav och I. Åkesson och det är Åkesson, Irene Birgitta Yvonne som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Karl-Gustav som är född 1935 och har titeln Bolagsman,