Ideella föreningen Klotet i Ängelholm med firma Klotet i Ängelholm

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ideella föreningen Klotet i Ängelholm med firma Klotet i Ängelholm. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ängelholm här finns det många olika Ideell förening. Ideella föreningen Klotet i Ängelholm med firma Klotet i Ängelholm tillhör bolagstypen "Ideell förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Ideella föreningen Klotet i Ängelholm med firma Klotet i Ängelholm är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 839400-9073.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0431-19801 alternativt besöka eller skicka post till Ideella föreningen Klotet i Ängelholm med firma Klotet i Ängelholm på följande adress Storg. 10, 262 32, Ängelholm.

Ideella föreningen Klotet i Ängelholm med firma Klotet i Ängelholm är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Ideella föreningen Klotet i Ängelholm med firma Klotet i Ängelholm så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Ahlberg, Ebba Berit som är född 1929 och har titeln Suppleant . Holmgren Nilsson, Ingrid Karin G som är född 1966 och har titeln Suppleant , Larsson, Ann-Christin som är född 1941 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Försäljning av varor från tredje världen.