Vantinge Horsecamp

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Vantinge Horsecamp är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vantinge Horsecamp är ett av dem. Statusen för Vantinge Horsecamp är att Bolaget är aktivt.

Vantinge Horsecamp är ett Enskild firma och skapades 2004-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vantinge Horsecamp ska trivas.

Vantinge Horsecamp är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillridning, försäljning av hästar, träning av elever, utbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vantinge Horsecamp är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19.

Idag är Vantinge Horsecamp och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Vantinge Horsecamp så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0702-577423.

.

De som är på något sätt har med Vantinge Horsecamp är Persson, Margit Caroline som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vantinge Horsecamp har 790303-XXXX som sitt organisationsnummer.