Hemme Consulting

Skåne län

Information

780518-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hemme Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hemme Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Hemme Consulting finns i.

Hemme Consulting har varit registrerat sedan 2003-06-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hemme Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Hemme Consulting är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Hemme Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hemme Consulting så kan ni göra det på telefon genom 070-3969601 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom IT såsom webbdesign och programmering. Föreläsningar inom hälsa, stress och skratt.

Det finns olika personer som har en koppling med Hemme Consulting och det är Hemme, Marcus Christian som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,