Ulf o Eddys Bygg & VVS Ek. för.

Skåne län

Information

Ulf o Eddys Bygg & VVS Ek. för. hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Ulf o Eddys Bygg & VVS Ek. för. finns. I Ängelholm så finns det många olika Ekonomisk förening och i Skåne län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Ulf o Eddys Bygg & VVS Ek. för. tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och företaget har ej F-skatt. Ulf o Eddys Bygg & VVS Ek. för. har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ulf o Eddys Bygg & VVS Ek. för. så kan ni göra det genom att skicka er post till Axtorpsv. 88, 266 94, Munka-ljungby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Ängelholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Ulf o Eddys Bygg & VVS Ek. för. har idag 769615-0296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas förutom av styrelsen, av Ulf Andersson och Hans-Erik Nielsen i förening. är den som för stunden ansvarar för Ulf o Eddys Bygg & VVS Ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att själv eller genom helägt dotterbolag: bedriva nybyggnation och reparationer av fastigheter. utföra nyinstallation coh reparationer inom VVS-området, bedriva med ovanstående förenlig verksamhet.

I Ulf o Eddys Bygg & VVS Ek. för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Ulf Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsen, Jenny Sofie som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Hans Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, .