Ängelholms Massage

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Ängelholms Massage är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ängelholms Massage är ett av dem. Statusen för Ängelholms Massage är att Bolaget är aktivt.

Ängelholms Massage är ett Enskild firma och skapades 2008-02-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Ängelholms Massage ska trivas.

Ängelholms Massage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-07. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage behandlingar från 30 - 75 minuter. Svensk klassisk och idrottsmassage, samt triggerpunkts behandling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ängelholms Massage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-07.

Idag är Ängelholms Massage och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Ängelholms Massage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-16936.

.

De som är på något sätt har med Ängelholms Massage är Strand, Marcus Kartono som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ängelholms Massage har 750421-XXXX som sitt organisationsnummer.