JLU Bygg och plattsättning

Skåne län

Information

750228-XXXX är organisationsnummer för företaget JLU Bygg och plattsättning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JLU Bygg och plattsättning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som JLU Bygg och plattsättning finns i.

JLU Bygg och plattsättning har varit registrerat sedan 2006-06-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för JLU Bygg och plattsättning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

JLU Bygg och plattsättning är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för JLU Bygg och plattsättning är följande:

Vill ni komma i kontakt med JLU Bygg och plattsättning så kan ni göra det på telefon genom 0431-28334 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet med inriktning på ombyggnad, tillbyggnad och reparation av hus. Sågverksamhet såsom sågning av byggvirke. Skogsarbete såsom gallring, plantering och avverkning.

Det finns olika personer som har en koppling med JLU Bygg och plattsättning och det är Lundbladh, Jonas Olov Ingemar som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,