Svenska Hästtandvården

Skåne län

Information

741222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Svenska Hästtandvården. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska Hästtandvården är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Svenska Hästtandvården finns i.

Svenska Hästtandvården har varit registrerat sedan 2009-03-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska Hästtandvården så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Svenska Hästtandvården är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Svenska Hästtandvården är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svenska Hästtandvården så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hästtandvård i ambulerande och stationär praktik. Undersökning och behandling utförs enligt den svenska modellen, baserad på den svenska utbildningen. Veterinärverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska Hästtandvården och det är Lundgren, Nina Camilla som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,