Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2

Skåne län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 är ett bolag som finns i Ängelholm. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlquist, Ingrid Marianne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Gunnel Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Cronquist, Stig Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bo Göran Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Lars Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Celander, Lars Anders som är född 1954 och har titeln SuppleantNilsson, Gunni Kerstin Linnéa som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lenny Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 på telefon 0431-416362.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 är ett av många bolag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängelholmshus nr 2 har 739400-1049 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.