Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergfinken

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergfinken vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Ängelholm så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergfinken en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1983-11-18 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergfinken och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716406-2106 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergfinken och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergfinken så går det att nå dem via telefon på 0431-19293 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergfinken är Bergkvist, Per Johan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgström, Eva Lisbeth Ann-Kristin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Christian som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Cronquist, Stig Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunglöf, Ingrid Christina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Richardson, Ingela Lovisa Ulfsdotter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotHalokoski, Marina Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Löfdahl, Agneta Ingegärd som är född 1943 och har titeln Suppleant, Skäremo, Kaisa Ann-Sofi som är född 1956 och har titeln Suppleant.