Samtalterapi Maria Paulsson

Skåne län

Information

700306-XXXX är organisationsnummer för bolaget Samtalterapi Maria Paulsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Samtalterapi Maria Paulsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Samtalterapi Maria Paulsson finns i.

Samtalterapi Maria Paulsson har varit registrerat sedan 2006-04-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Samtalterapi Maria Paulsson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Samtalterapi Maria Paulsson är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Samtalterapi Maria Paulsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Samtalterapi Maria Paulsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Samtalsterapi.

Det finns olika personer som har en koppling med Samtalterapi Maria Paulsson och det är Paulsson, Anna Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,