Kayko's Kvalitetsbygge i Tånga

Skåne län

Information

Kayko's Kvalitetsbygge i Tånga hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Kayko's Kvalitetsbygge i Tånga finns. I Ängelholm så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Kayko's Kvalitetsbygge i Tånga tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Kayko's Kvalitetsbygge i Tånga har funnits sedan och 2007-02-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kayko's Kvalitetsbygge i Tånga så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-8260368.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Kayko's Kvalitetsbygge i Tånga har idag 681029-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kayko's Kvalitetsbygge i Tånga

Försäljning av byggnadsmaterial. Översättning.

I Kayko's Kvalitetsbygge i Tånga så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kajko, Robert Janusz som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .