SM Nödslaktsjour

Skåne län

Information

I Ängelholm finns det ett Enskild firma som heter SM Nödslaktsjour. Det finns flera verksamheter som liknar SM Nödslaktsjour i Skåne län. Ängelholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

SM Nödslaktsjour är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1998-07-16 så har SM Nödslaktsjour varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är SM Nödslaktsjour och det finns fler verksamheter som är det i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med SM Nödslaktsjour så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med SM Nödslaktsjour så kan ni göra det på 0431-12054.

Hämtning och avlivning av tamboskap och hästar. Service åt polis och brandkår vid trafikolyckor. Hämta och avliva förvillad boskap. Uppslaktning av nödslakt och hästar på SLP i Helsingborg. Hämtning av kadaver och hästar för destruktion. Jourservice. Entreprenadarbete åt SLP.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mattsson, Bengt Ulf Stefan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

SM Nödslaktsjour har 680424-XXXX som sitt organisationsnummer.