TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen

Skåne län

Information

670609-XXXX är organisationsnummer för företaget TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen finns i.

TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen har varit registrerat sedan 2004-08-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen är följande:

Vill ni komma i kontakt med TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Massage.

Det finns olika personer som har en koppling med TRYCKPUNKTEN massage C. Karjalainen och det är Karjalainen Alakusu, Camilla Maria som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,