A. Bengtssons Företagsservice

Skåne län

Information

670307-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A. Bengtssons Företagsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A. Bengtssons Företagsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som A. Bengtssons Företagsservice finns i.

A. Bengtssons Företagsservice har varit registrerat sedan 1998-11-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A. Bengtssons Företagsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

A. Bengtssons Företagsservice är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för A. Bengtssons Företagsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med A. Bengtssons Företagsservice så kan ni göra det på telefon genom 0431-410749 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, bokslut, deklarationer, kalkyler och budget för företag inom handel och service, även hjälpa företag med logistikproblem, styrningsproblem inom livsmedelstekniskt område samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A. Bengtssons Företagsservice och det är Bengtsson, Anna Kristina som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,