Firma Bo Christensen Mekaniska

Skåne län

Information

Firma Bo Christensen Mekaniska hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Firma Bo Christensen Mekaniska finns. I Ängelholm så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma Bo Christensen Mekaniska tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Firma Bo Christensen Mekaniska har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Firma Bo Christensen Mekaniska så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Firma Bo Christensen Mekaniska har idag 661206-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma Bo Christensen Mekaniska

Reparation och montage. Tillverkning av fordon, bil och motorcyckel, ståldörrar och fönster. Även industrihallar i stål. Montage av hydraulik och pneumatik anläggningar och reparation.

I Firma Bo Christensen Mekaniska så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Christensen, Bo Harrishöj som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .