JNJ maskinservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och JNJ maskinservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och JNJ maskinservice är ett av dem. Statusen för JNJ maskinservice är att Bolaget är aktivt.

JNJ maskinservice är ett Enskild firma och skapades 2007-11-05. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som JNJ maskinservice ska trivas.

JNJ maskinservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-08-20. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparerar stora industri maskiner till världens största av tillverkning ventilationsrör. Reparerar vägverkets stora asfaltsfräsar och andra stora maskiner. Maskinist kör för vägverket med sopning och fräsning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JNJ maskinservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-08-20.

Idag är JNJ maskinservice och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med JNJ maskinservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-431384.

.

De som är på något sätt har med JNJ maskinservice är Sandström Fältman, C N Joakim som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JNJ maskinservice har 661004-XXXX som sitt organisationsnummer.