Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist

Skåne län

Information

Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist är ett företag som finns i Ängelholm. I Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmqvist, Kenneth Per-Olof som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist på telefon 0431-411215.

Billackeringsverkstad.

Idag är Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist av bolagstypen Enskild firma.

Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist så är det följande:

Sven Larsson Billackering Eftr. P-O Holmqvist har 660912-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.