Bengt Persson Support

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Bengt Persson Support är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bengt Persson Support är ett av dem. Statusen för Bengt Persson Support är att Bolaget är aktivt.

Bengt Persson Support är ett Enskild firma och skapades 2001-04-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Bengt Persson Support ska trivas.

Bengt Persson Support är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Administration och datasupport inom renhållningsbranschen samt medverkan vid utveckling av administrativ programvara inom renhållningen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Persson Support är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Bengt Persson Support och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Bengt Persson Support så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3429210.

.

De som är på något sätt har med Bengt Persson Support är Persson, Bengt Håkan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bengt Persson Support har 660809-XXXX som sitt organisationsnummer.