Tittis Bokföring

Skåne län

Information

660405-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tittis Bokföring. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tittis Bokföring är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Tittis Bokföring finns i.

Tittis Bokföring har varit registrerat sedan 2007-10-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tittis Bokföring så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Tittis Bokföring är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Tittis Bokföring är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tittis Bokföring så kan ni göra det på telefon genom 0431-25708 eller genom brev på följande adress:

Företaget skall sköta bokföring åt andra bolag och även fungera som rådgivare i ekonomiska frågor.

Det finns olika personer som har en koppling med Tittis Bokföring och det är Eliasson, Titti Janina Petite som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,