Granitspecialisten Vanco Djordjeski

Skåne län

Information

Granitspecialisten Vanco Djordjeski är ett bolag som finns i Ängelholm. I Granitspecialisten Vanco Djordjeski finns det lite olika personer som är förknippade och det är Djordjeski, Vanco som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Granitspecialisten Vanco Djordjeski så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Granitspecialisten Vanco Djordjeski på telefon .

Import av granit och marmor, drickfärdig juice, värmepumpar, cyklar, aluminium profiler, dörrar och fönster inklusive glas, plasma TV apparater, livsmedel, försäljning till diverse byggföretag och affärer.

Idag är Granitspecialisten Vanco Djordjeski av bolagstypen Enskild firma.

Granitspecialisten Vanco Djordjeski är ett av många bolag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Granitspecialisten Vanco Djordjeski innehar ej F-skattsedel och Granitspecialisten Vanco Djordjeski är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Granitspecialisten Vanco Djordjeski så är det följande:

Granitspecialisten Vanco Djordjeski har 660211-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.