Nybergs Teknik och Bygg

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Nybergs Teknik och Bygg är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Nybergs Teknik och Bygg är ett av dem. Statusen för Nybergs Teknik och Bygg är att Bolaget är aktivt.

Nybergs Teknik och Bygg är ett Enskild firma och skapades 2006-05-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nybergs Teknik och Bygg ska trivas.

Nybergs Teknik och Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Systemutveckling och byggnadsarbeten till privat personer och företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nybergs Teknik och Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är Nybergs Teknik och Bygg och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Nybergs Teknik och Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-35447.

.

De som är på något sätt har med Nybergs Teknik och Bygg är Nyberg, Tony Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nybergs Teknik och Bygg har 640428-XXXX som sitt organisationsnummer.