Mondivin Wine Trade

Skåne län

Information

631206-XXXX är organisationsnummer för företaget Mondivin Wine Trade. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mondivin Wine Trade är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Mondivin Wine Trade finns i.

Mondivin Wine Trade har varit registrerat sedan 2005-03-31 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mondivin Wine Trade så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Mondivin Wine Trade är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Mondivin Wine Trade är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mondivin Wine Trade så kan ni göra det på telefon genom 0431-454171 eller genom brev på följande adress:

Import och handel med alkoholhaltiga drycker import och handel med vegetabiliska oljor, kryddor och delikatesser Handel med värdepapper

Det finns olika personer som har en koppling med Mondivin Wine Trade och det är Mogren, Lena Birgitta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,