EVAKS Kost- och näringsutbildningar

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och EVAKS Kost- och näringsutbildningar är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och EVAKS Kost- och näringsutbildningar är ett av dem. Statusen för EVAKS Kost- och näringsutbildningar är att Bolaget är aktivt.

EVAKS Kost- och näringsutbildningar är ett Enskild firma och skapades 2003-07-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som EVAKS Kost- och näringsutbildningar ska trivas.

EVAKS Kost- och näringsutbildningar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utbildningsverksamhet inom kost, näringslära, matlagning och specialkoster. Kostrådgivning till enskilda och i grupp. Utbildningsverksamhet inom friskvård. Läkarsekreterarverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EVAKS Kost- och näringsutbildningar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20.

Idag är EVAKS Kost- och näringsutbildningar och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med EVAKS Kost- och näringsutbildningar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5221941.

.

De som är på något sätt har med EVAKS Kost- och näringsutbildningar är Kullenberg, Ingrid Eva Marianne som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EVAKS Kost- och näringsutbildningar har 621223-XXXX som sitt organisationsnummer.