Lisas Hundvärksta

Skåne län

Information

620425-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lisas Hundvärksta. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lisas Hundvärksta är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Lisas Hundvärksta finns i.

Lisas Hundvärksta har varit registrerat sedan 2000-09-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lisas Hundvärksta så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Lisas Hundvärksta är och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Lisas Hundvärksta är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lisas Hundvärksta så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Informationstjänster för internet. (text,bild,kodning) Hundfysioterapi behandling av hunder med skador i rörelseappa- raten, kurser och föreläsningar. Försäljning av relaterade pro- dukter såsom foder, tillskott och andra tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Lisas Hundvärksta och det är Svedebrand, Maria Lisa Susanne som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,