Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist

Skåne län

Information

610309-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist finns i.

Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist har varit registrerat sedan 1995-10-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist så kan ni göra det på telefon genom 0431-10790 eller genom brev på följande adress:

Elinstallationer, service, reparationer och viss försäljning av elmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Ängelholms Elduo Torbjörn Lundkvist och det är Lundkvist, Bengt Christer Torbjörn som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,