Molmek Träningsredskap

Skåne län

Information

610213-XXXX är organisationsnummer för bolaget Molmek Träningsredskap. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Molmek Träningsredskap är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ängelholm som är den kommunen som Molmek Träningsredskap finns i.

Molmek Träningsredskap har varit registrerat sedan 1998-02-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Molmek Träningsredskap så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Molmek Träningsredskap är och det finns flera bolag i Ängelholm som också är .

Firmatecknare för Molmek Träningsredskap är följande:

Vill ni komma i kontakt med Molmek Träningsredskap så kan ni göra det på telefon genom 0431-442031 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av gymutrustning, träningsredskap, samt all till- verkning inom mekverkstad svets, fräs, svarv samt därmed förenlig verksamhet. Legotillverkning inom materialhantering, byggnads- smide samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Molmek Träningsredskap och det är Lindgren, Mats Olof som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,