Salong Casablanca

Skåne län

Information

Salong Casablanca är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Salong Casablanca finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Salong Casablanca är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-06-03.

Salong Casablanca som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-03-01. Men sedan 2005-06-03 så har Salong Casablanca varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Salong Casablanca så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-17736.

Ängelholm arbetar för att bolag som Salong Casablanca ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Salong Casablanca. Det finns flera bolag i Skåne län.

Massage (klassisk, Thaimassage, Aromaterapi). Restylane samt Matidexinjektioner(antirynksprutor). Färgpigmentering såsom tatuering av eyeliner, läppkonturer och ögonbryn. Gaiaformtripleapparat- lymfdränage, slankning och muskelstimuleringseffekter.

Firmatecknare för Salong Casablanca är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Salong Casablanca och det är följande personer, Sjögren, Kerstin Anne-Charlotte som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Salong Casablanca är 600511-XXXX.